Interieur

Het interieur van het gastenverblijf ademt een nostalgische sfeer door het gebruik van originele materialen zoals de vloer van stalklinkers, de oude balken, de klampdeuren en door het gebruik van historische kleuren als stalgroen en ossenbloedrood.
De deur kan op mooie dagen halfopen worden gezet.

Alles is aanwezig voor een verblijf van maximaal 4 personen: serviesgoed, bestek, pannen, tafellinnen, beddengoed, schoonmaakartikelen een droogrek.

Op de verdieping (vide) zijn 2 bedsteden, bent u met 2 personen dan kunt u kiezen: ieder in een bedstee en ruim liggen of wat minder ruim met z’n tweeën romantisch in 1 bedstee (2.10×1.40m). Er is een ruime hang-legkast voor kleding en bagage op de vide. Voor nachtelijke dorst is er een wasbakje, zodat u niet slaapdronken de trap af hoeft.

In het zitje brengt de kachel warmte en gezelligheid. Er is volop lectuur in het appartement te vinden. Als u er niet op uit trekt kunt u zich in het appartement prima vermaken. Er is geen tv, wel een radio/cd-speler , rustgevende cd’s, boeken, tijdschriften, spellen en WiFi.

In de ouderwetse badkamer kunt u kiezen voor een warm bad of een verfrissende douche. Er staat een wasmachine, handig bij een wat langer verblijf. Handdoeken zijn in het appartement aanwezig. Heel prettig is de vloerverwarming.

Onder de trap een knus wc-tje met fonteintje.

De boeren eettafel biedt ruim plaats aan 4 personen.

In de keuken een vaatwasser , koelkast en een elektrisch fornuisje. Op het aanrecht staat een kleine magnetron.

Op de vloer de originele klinkers uit de paardenstal.

Het appartement wordt verwarmd met een CV installatie. De kachel is meer voor de sfeer maar heeft als het nodig is voldoende capaciteit om de hele ruimte te verwarmen.

De Wilgenhof………natuurlijk!